لیست اختراعات محمد خاوري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1399/02/31
مخترع/مخترعان: محمد خاوري
خلاصه اختراع:

دوچرخه ثابت توانبخشي يك دوچرخه ثابت و از نوع عمودي است و در حالت عادي صرفأ به محاسبه و نمايش ديجيتالي متغيرهايي نظير ضربان قلب، سرعت پدال زني، كالري مصرفي، زمان طي شده از شروع ركاب زدن و مسافت فرضي طي شده مي پردازد. هدف از بهبود طراحي دستگاه، ايجاد ساختاري مناسب براي پيشبرد برنامه هاي توانبخشي افراد از طريق نظارت و كنترل بر پدال زني بيماران است. سيستم نصب شده روي دوچرخه متشكل از تعدادي سنسور، كنترلر و يك موتور است و داراي توانايي كنترل بر سرعت پدال زني بيمار براساس داده هاي نيرويي وارد شده از پاي بيمار و به منظور حفظ او در يك سرعت و فشار كار مشخص است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/01/22
مالک/مالکان: محمد خاوري دهقان
تاریخ ثبت: 1390/07/19
مخترع/مخترعان: محمد خاوري دهقان
خلاصه اختراع:

عميق كار بي خاك ورزي ديم به عنوان جديدترين تكنولوژي منحصر به فرد در سيستم كشاورزي حفاظتي در اراضي ديم محسوب مي شود. اين سيستم با قالبليت برش همزمان بقاياي گياهي و كاشت بذر و كود به صورت مجزا و در كنار هم در اراضي ديم كشور موجب ورود كشاورزي حفاظتي و بدنبال آن منافع حاصل از كاهش هزينه ها و اصلاح ساختار خاك و افزايش عملكرد محصول خواهد شد. كاربرد اني نوع از شيار بازكن ها متناسب با شرايط اقليمي كشورمان بوده و باعث مي شود كه كشاورزان با نصب آن بر روي دستگاه هاي موجود و در اختيار هيچ گونه هزينه مازاد را در خريد تكنولوژي گران و نامتناسب ماشينهاي كاشت بي خاك ورزي با شرايط ديم كشورمان پرداخت نكنند.

تاریخ اظهارنامه: 1388/01/24
مالک/مالکان: محمد خاوري دهقان
تاریخ ثبت: 1388/07/21
مخترع/مخترعان: محمد خاوري دهقان
خلاصه اختراع:

با توجه به وجود نمك در برخي از اراضي كشاورزي كشور كه عملا كار كاشت و برداشت محصول به سختي و يا راندمان پايين انجام پذير ساخته، با كاربرد اين دستگاه كه جويچه هايي عريض و تخت جهت كاشت بذور ايجاد نموده و همزمان با عمل فوق پشته هايي براي انتقال نمك و املاح توسط رطوبت ايجاد مي نمايد كه عمل تا حد زيادي افزايش راندمان محصول را به دنبال دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1400/04/21
تاریخ ثبت: 1400/11/02
مخترع/مخترعان: محمد خاوری دهقان
خلاصه اختراع:

ماشين افشانه بذر ريزان، نسل جديدي از ماشين‌هاي بذرپاش مي‌باشد كه براي گسترش كشاورزي دقيق طراحي و ساخته‌شده است. درروش سنتي چنانچه زارع در زمان ديسك زدن مهارت و توجهي به محل ريخته شدن بذور نداشته باشد امكان قرار گرفتن آن در دسترس پرندگان، موريانه‌ها و درنتيجه كچلي مزرعه خواهد بود. در دستگاه¬هاي فعلي موجود در بازار از دو روش كاشت دقيق درون شيار يا به شكل پاششي استفاده مي¬شود. نوع پاششي پيچيدگي بيشتري دارد. در مقايسه با دستگاه¬هاي كاشت دقيق كه بر روي رديف انجام مي¬شود، امكان توزيع نامنظم و يكنواخت در همه جاي سطح خاك را ندارند ولي در دستگاه فعلي چون موزع¬ها از زمين نيرو مي-گيرند، علاوه بر كنترل ميزان دقيق كاشت كه دغدغه اصلي كشاورز است، مي¬توان پاشش را در همه جاي سطح و عمق زمين انجام داد و بدين صورت علاوه بر كاهش ريسك سرمازدگي، امكان استفاده بهينه از سطح خاك نيز صورت مي¬گيرد.

موارد یافت شده: 4